Wednesday, 9 May 2012

Promosi Inner Bawal "Harga Runtuh" ♥

Assalamualaikum pembaca blog fiqra ;)
wahhh tak pernah mas mempromosikan barang dari Butik fiQRa ni.. hehe ok lah mas nak clearkan stok inner bawal yang ada.. harga tersangat lah murah.. alhamdulillah fedback dari customer2 yang sebelum ni, semua berpuas hati dengan material.. senang nak bentuk, tak lembik.. :) iyer seriuss..

1 helai RM4
10 - 19 helai RM3.50
20 - 49 helai RM3
50 helai ke atas, sila pm mas

** Untuk yang berminat jadi dropship, boleh contact mas ya ;) 

Postage via poslaju -
semenanjung - RM7
sabah sarawak - RM9

jika berminat, boleh terus sms ke butik fiqra, 019-5439544
atau email di, butikfiqra@gmail.com
atau isi form yang disediakan di sini  http://butikfiqra.blogspot.com/p/bf-form.html

cewahhh ayat mas jadi ayat baku pulak.. hehe
warna pilihan inner bawal yang sedia ada :)























13 Penulis Comel:

aReLaN said...

moga bisnes mas bertambah maju dah murah rezeki.tambah lak bila nak kawen ni kan.hehehe

AlyNn NyzAa said...

akk, inner ni mcm mana? pendek lagi ke dr tudung bawal biasa?

AlyNn NyzAa said...

lps sy g baca2 testimoni dr customer2 akk kat fb, sy aser nk try beli la jugak ^^

fieha said...

nk yg warne hitam ade lg x mas?

AlyNn NyzAa said...

akk...sy da isi form..nk byr plak mcm mana?

AlyNn NyzAa said...

akk, sy ada isi form order inner smlm...tp sy xbyr lagi...xtau mcm mana nk byr..sy baru 1st time ni beli ngn akk..nnt akk PM fb sy ea..balik kls sy baca :)
fb: Alynn Nyzaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

cam besh ni..

syahirooAhmad said...

beli beli.. jgn tak beli.. :) skg ni macam2 fesyen kan.. comey3.

Zie Madini said...

whoaaa! ni betul² harga durian runtuh nih! hehe

Azhafizah[フィザ] said...

rambang mata nak pilih.

Munnafendy said...

mas, boleh tak tunjukkan mcm mana bentuk kalau pakai inner ni saje? nak tgk rupa bntuk n size sbnr sbb blum pnh tgk lagi inner bawal ni..

bminat nk inn03 (gold) dgn inn06 (black)

tp nk tgk dlu rupanya mcm mane

AlyNn NyzAa said...

akk, pnjm gmbr...nk tnjuk kat kawan kolej :)
thanx in advance..

khalila ishak said...

makin maju biznes mas sekarang ^_^